Öğrenci Kısmi Çalışma ve Burs Komisyonu

1. Üniversitemiz bünyesinde verilmekte olan “Yemek bursu” ve “Rektörlük bursu” ile ilgili olarak belirlenen kriterler çerçevesinde öğrencilerimizin yönlendirilmesini sağlamak,  gerekli evrakları toplamak, başvurularını değerlendirerek, kriterlere göre İhtiyaç sahibi öğrencilerin sıralamasını yaparak üst mercilere iletilmek üzere Yüksekokul yönetimine sunmak.
  2. Kredi Yurtlar Kurumu ve Üniversitemiz Burs Komisyonun belirlediği yönetmelikler çerçevesinde “ KYK Bursu”  taleplerini değerlendirmek ve sonuçları yüksekokul yönetimine sunmak.
  3. “Kısmi Çalışma” burs başvurularını değerlendirerek, Yüksekokul yönetimine sunmak.
  4. Burs çalışmaları ile ilgili öneri, istek ve ihtiyaçları yüksekokul yönetimine rapor halinde sunmak.
  5. Üniversitemiz tarafından verilen burs ve yardımların uygunluğunun araştırmasını yapmak.
  6. Kısmi zamanlı çalışma taleplerinin uygunluğunun araştırmasını yapmak.
  7. Burs veren kuruluşları Yüksekokulumuz öğrencileri ile buluşturmak.
  8. Öğrenciler için burs araştırması yapmak.
  9. İdarenin belirlediği diğer faaliyetleri yürütmek sunmak.
  10. Burs sistemi ve politikası üzerine öneriler geliştirmek ve bunları Yüksekokul  Yönetim Kurulu’na  rapor halinde sunmak.
KOMİSYON KURUL ADI BAŞKAN ÜYE ÜYE YEDEK ÜYE
ÖĞRENCİ KISMİ ÇALIŞMA VE BURS Fatih KURTULUŞ Samet ÇELEBİ Alpaslan ALKAN Emel AKYÜREK