Derse Yazılma Duyurusu

Derse Yazılma İşlemleri

- Derse Yazılma İşlemleri 16-17-18 Eylül 2019 tarihleri arasında SABİS (tıklayınız) üzerinden yapılacaktır.

- Okulumuzda Derse Yazılma İşlemi yapılmamaktadır. Her öğrenci SABİS üzerinden kendisi yapabilmektedir.

- 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı (dersler) 23 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayacaktır.

DERSE YAZILMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR? (Okulumuza yeni kayıt olan öğrenciler için)

SABİS (tıklayınız) adresine giriş yapınız. SABİS'e giriş yapmak için kullanıcı adınız öğrenci numaranız, şifreniz T.C. Kimlik numaranızdır.
- Öğrenci Numaranızı sorgulamak için TIKLAYINIZ.
- SABİS>Öğrenci Bilgi Sistemi>Derse Yazılma butonlarına basınız.
- Karşınıza 4 yarıyıla ait dersler çıkacaktır. I.Yarıldaki tüm dersleri seçip kaydet butonuna basınız.
- Derse yazılma işleminiz tamamlandı. Seçilen Dersler kısmından seçtiğiniz tüm dersleri görebilirsiniz.
Dikkat!!! II.Öğretim öğrencileri harç ücreti ödemeden Derse Yazılma İşlemi yapamazlar.

NOT: Derse Yazılma işlemi tamamlandıktan sonra gelen "Danışman Onayına" gönderiniz" uyarısını dikkate almayınız. Danışman Onayı Lisans öğrencileri için geçerlidir.

İŞYERİ UYGULAMA EĞİTİMİNE GİDECEK ÖĞRENCİLERİN SEÇECEKLERİ DERSLER:

- Türk Dili
- Atatürk İlk. ve İnk. Tarihi
- İşyeri Uygulaması
- İşyeri Uygulama Eğitimi
- Staj (0+1)
- Ayrıca alttan kalmış olduğunuz dersi seçip kaydediniz.

KATKI PAYI (Harç Ücretleri): (Açıklanmadı. Açıklandığı zaman burada duyurulacaktır.)
I.Öğretim Öğrencileri : Harç Ücreti Ödemezler.
II.Öğretim Öğrencileri : 385,00 TL
2017-2016-… girişli I.Öğretim öğrencileri: 95,00 TL
Yüzde Ona Giren II.Öğretim Öğrencileri: 95,00 TL

Dikkat!!! Harç ücreti ödenmeden derse yazılma işlemi yapılamaz.

HARÇ ÜCRETLERİ NEREYE YATIRILIR?
İş Bankası tüm banka şubelerine, ATM ve İnternet bankacılığından Öğrenciye ait T.C. Kimlik numarası üzerinden yatırılabilmektedir.