Tek Ders Sınav Başvurularının 7-30 Haziran 2021 tarihleri arasında SABİS-Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden Başvuru İşlemleri kısmından yapılması gerekmektedir.

30 günlük yaz stajını yapmadığı için veya stajını yaptığı halde staj sınavına girmediği için (Staj notu ALMADI ve BAŞARISIZ olan öğrenciler) tek ders sınavına SABİS üzerinden başvuru yapamayanların ekteki tek ders başvuru dilekçesini doldurarak 30 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 14.00'a kadar (arifiyemyo@subu.edu.tr) adresine mail atmaları gerekmektedir.

AKTS açığı nedeniyle (Genel AKTS toplamı 110-119 arasında olanlar) SABİS üzerinden başvuru yapamayanların ekteki AKTS tamamlama ve tek ders başvuru dilekçelerini doldurarak  30 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 14.00'a kadar (arifiyemyo@subu.edu.tr) adresine mail atmaları gerekmektedir.

TEK DERS SINAVI 2 TEMMUZ CUMA GÜNÜ OLACAKTIR.