İşyeri Uygulama Eğitimine giden öğrencilerin İşyerinin MUYS'a (Mesleki Uygulamalar Yönetim Sistemine) işyerlerini kayıt etmeleri ve işyerlerinin belirlemiş oldukları e-posta ve şifre ile giriş yaptıktan sonra "İşyeri Talep İşlemleri" kısmında bulunan 3+1 modelinden öğrenci talebinde bulunmaları gerekmektedir.

İŞYERLERİ İÇİN MUYS "YENİ İŞYERİ KAYIT" İŞLEMLERİ

• https://muys.sabis.subu.edu.tr adresinden MUYS sitesine giriş yapınız.
  • Yeni İşyeri Kayıt butonuna tıklayınız.
  • İstenilen bilgileri doldurduktan sonra sayfanın en altında bulunan EKLE butonuna basınız.
  • İşyeriniz MUYS sistemi tarafından onaylandıktan sonra işyerinin belirlediği kullanıcı adı ve şifreniz ile sisteme giriş yapınız.

İŞYERLERİ İÇİN MUYS "YENİ İŞYERİ KAYIT" İŞLEMLERİ

İŞYERLERİ İÇİN MUYS "İŞYERİ TALEP İŞLEMLERİ" (Öğrenci Talebi İşlemleri):

• İşyeri Talep İşlemleri penceresinde 3+1 logosunun altında yer alan kısımları doldurunuz.
  • Talep Edilen Mesleki Program: Talep edilen öğrenci hangi bölümde okuyorsa seçiniz.
  • Mesleki Uygulama Süresi: Eylül-Ocak döneminde staj yapacak öğrenciler için "GÜZ", Şubat-Mayıs döneminde staj yapacak öğrenciler için "BAHAR" seçiniz.
  • Şantiye Çalışma Durumu: İşyeriniz için uygun olanı seçiniz.
  • Vardiyalı Çalışma Durumu: İşyeriniz için uygun olanı seçiniz.
  • Talep Edilen Öğrenci Sayısı: Kaç stajyer talebinde bulunmak istiyorsanız sayı olarak belirtiniz. (Örneğin; iki öğrenci staj yapacaksa 2 yazmanız yeterlidir.)
  • Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra EKLE butonuna basmanız yeterlidir. MUYS öğrenci talep işlemi tamamlanmıştır.

İŞYERLERİ İÇİN MUYS "YENİ İŞYERİ KAYIT" İŞLEMLERİ2