SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ

Arifiye Meslek yüksekokulu Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü Kaynak Teknolojisi Program

“100. Yılda 100 Faaliyet Etkinlik Planlanması” Kapsamında 04 Aralık 2023’te Okulumuz Arifiye Meslek Yüksekokulu, Makine ve Metal Teknoljileri Bölümü Kaynak Teknolojisi Programında etkinlik düzenlenmiştir. “Denizcilikte Kaynak Teknolojisinin Önemi” konulu etkinliğe Şuanda Tersanlerde Kaynak Teknikeri olarak görev yapmakta olan kıymetli mezunlarımızdan, Kaynak Teknikeri Sevim ÖZTÜRK ve Kaynak Teknikeri İhsan AKKUŞ gemi inşaatı kaynak sektöründeki tecrübelerini okulumuz öğrencileri ile paylaşmış ve sektörel deneyimleri hakkında bilgiler aktarmıştır. Etkinlikten Sorumlu Öğretim Elemanı Dr. Öğretim Üyesi Günhan BAYRAK tarafından düzenlenen bu etkinlikte Makine ve Metal Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Bülent KILINÇ ve Öğretim Görevlisi Emrah ARDA bulunmuşlardır. Etkinlik sonrasında Kıymetli Katılımcılarımıza Bölüm Öğretim üyeleri tarafından “Teşekkür Belgeleri” takdim edilmiştir. Tüm Katılımcılara bu etkinliğe katıldıkları için teşekkür ederiz.