Ana içeriğe atla

Bugün Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Arifiye Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyemiz Dr. Günhan Bayrak ve Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Can Haşimoğlu, Üniversitemizin Sakarya Mithatpaşa Anadolu Lisesi davetlisi olarak, geleceğin “Mühendisleri” ve “Teknikerleri” ile buluştular. Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, Makine Mühendisliği bölümleri ile yine doğrudan Meslek Garantili ön lisans programlarından olan “Kaynak Teknolojileri” Teknikerlik programları hakkında, geleceğin üniversitelileri olacak kıymetli Aday öğrencilerimize bu seminer kapsamında bilgi verdiler. Böyle bir etkinlikte değerli Öğretim Üyelerimizi konuk eden Mithatpaşa Anadolu Lisesi idarecileri, değerli öğretmenleri ve sevgili öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.