“100. Yılda 100 Faaliyet Etkinlik Planlanması” kapsamında 21 Aralık 2023 tarihinde Arifiye Meslek Yüksekokulu’ nda düzenlenen ‘Mesleki yaşamda gelecek planlaması’ konulu etkinliğe (AGDAŞ) Genel Müdürlüğü, Adapazarı Ticaret Odası (ATSO) Meclis Üyeliği ve Bütçe Komisyonu Başkanlığı, Sakaryaspor Kulübü Derneği Başkanlığı, Federal Elektrik A.Ş İnsan Kaynakları Müdürlüğü, SAÜ Teknokent A.Ş Genel Müdürlüğü görevlerini yapmış, Sakarya Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Endüstri Mühendisliği Bölümünde Öğretim Görevliliğinden emekli olmuş, şuan SAÜ Teknokent’te Erkay Teknoloji Ltd.Şti. adlı yazılım şirketi olan, Adapazarı eski belediye başkanı Erkal ETÇİOĞLU konuşmacı olarak katılmıştır. Sektördeki tecrübelerini okulumuz öğrencileri ile paylaşıp, deneyimleri hakkında bilgiler aktarmıştır. Etkinlikten Sorumlu Öğr. Gör. Dr. Sinem ALBAYRAK tarafından düzenlenen bu etkinlik sonrasında kıymetli katılımcımıza “Teşekkür Belgesi” takdim edilmiştir. Tüm Katılımcılara bu etkinliğe katıldıkları için teşekkür ederiz.