Üniversitemizin Malzeme ve Üretim Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi (SUMAR) ile Akademi NDT firması işbirliğiyle Tahribatsız Muayene Eğitimleri ve Belgelendirme çalışmaları hakkında Meslek Yüksekokulumuzdaki Kaynak Teknolojisi , Otomotiv Teknolojisi ve Otomotiv Gövde ve Yüzey İşlem Teknolojileri Programları öğrencilerine Doç. Dr. Eren Yılmaz tarafından bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Eğitim sonunda, sınavlarda başarılı olan öğrencilerimize Ulusal ve Uluslararası geçerlilikteki TÜRKAK akrediteli belge verileceği bildirilmiştir. Bu belgeler ile öğrencilerimiz kalite kontrol firmalarında, otomotiv, raylı sistemler, tersaneler, çelik yapılar, havacılık, savunma sanayi gibi alanlarda iş imkanı bulabilecekleri hakkında bilgilendirme yapılmıştır.