İş Dünyası Danışma Kurulu
Kurul Adı         : İş Dünyası Danışma Kurulu
Kurul Bilgileri : Yüksekokul ile endüstri ve endüstri ile öğrenciler arasındaki iletişimi sağlayan ve kontrolünü yapan bir komisyondur.
Kurul Görevleri : Ulusal ve uluslar arası düzeyde faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarıyla ortak çalışma alanlarını tespit etmek.
    1. Yüksekokul-İş dünyası süreçleri odaklı bilgi üretimi ve mezun yeterliliklerine yönelik geliştirilmesini teşvik etmek.
    2. Öğrencilere firmalar tarafından staj imkânı, burs sağlamak ve çalışmalarının başarısına bağlı olarak kariyer olanağı sağlamak.
    3. Nitelikli öğrencileri sektöre katmak.
    4. Sektör firmaları ile meslek yüksek okulu teknik bölümlerinin öğretim üyeleri ve öğrencileri arasında işbirliği sağlamak.
    5. Fuar, bilgi şöleni, konferans vb. etkinliklere öğrencilerin katılımı sağlamak.
    6. Özel sektörün kullandığı yeni teknolojilerin üniversitemiz tarafından takip edilebilmesini sağlamak, öğrenci ve öğretim elemanlarımızın mesleki gelişimlerine katkıda bulunmak.
    7. Deneysel amaçlı uygulamaların özel sektör tarafından kullanımını sağlamak.
    8. Özel sektörün okulumuzdan taleplerini tespit ederek uygulanabilir olanları yüksekokul yönetimine sunmak.
    9. Yaptığı çalışmaları, önerileri, istek ve ihtiyaçları Yüksekokul Yönetimine rapor halinde sunmak.
    10.
    11. KOMİSYON KURUL ADI BAŞKAN ÜYE ÜYE