Ana içeriğe atla

02 Mayıs 2019 tarihinde Meslek yüksekokulumuz Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü, Kaynak Teknolojileri Programı tarafından bu sene ikincisi düzenlenen yılsonu etkinliğimiz okulumuzda gerçekleştirildi. Dr. Öğretim Üyesi Günhan BAYRAK, Halkla İlişkiler Uzm. Eğt. Serpil BAYRAK, Öğr. Gör. Dr. Bülent KILINÇ, Öğr. Gör. Gürhan DENİZ ve Öğr. Gör. Fatih KURTULUŞ tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında bu seneki tema “Kaynakçılık, Eğitim ve Sektör Buluşması” olarak seçilirken, öğrencilerimizle eğitim ve sektör temsilcileri bir araya geldi.

Sakarya Üniversitesi Metalurji Mühendisliği bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Uğur ŞEN, Prof Dr. Şenol YILMAZ, Prof Dr. S. Can KURNAZ, Prof Dr. Şaduman ŞEN, Meslek Yüksekokul Md. Yardımcımız Öğr. Gör Erdal CAMCI, Arifiye Belediye Başkanı İsmail KARAKULLUKÇU, Arifiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel GÜLAÇ, İş Kur Müdürü Necip TURAN, Meslek Danışmanı Aykar Örkmez, Otomotiv Girişimcisi Metalurji Yüksek Mühendisi C. Serdar Torun, Sakarya Makine İmalatçıları Birliği (SAMİB) Sekreteri Metalurji Mühendisi Ehliman YAZICI ve çok sayıda öğrencimizin de katıldığı etkinlikte Meslek Yüksekokulu kaynak Teknolojileri programı öğrencilerimiz kaynakçılık uygulamalarıyla ilgili hazırlamış oldukları Poster Sunumu ve Maket Tasarımlarını sergilemiştir. Bütün katılımcılarımıza teşekkür ederiz.