Meslek Yüksekokulumuz Tarafından Organize Edilen ISG Semineri Yüksekokulumuzda Gerçekleştirildi.

Sakarya Akyazı ilçesinde faaliyet gösteren DELLA GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş Kuruluşu ISG Uzmanı Çevre Yüksek Mühendisi Yeşim KÖSE tarafından ISG ve ISG uygulamaları hakkında seminer vererek sektördeki önemine dair paylaşımlarda bulunulmuştur. Seminerde, kuruluşta yapılmakta olan ISG uygulamaları ve sektörden yaşanmış olaylardan da örnekler verilmiştir. Öğretim elemanlarımız Dr. Öğretim Üyesi Günhan Bayrak, Öğretim görevlisi Dr. Bülent Kılınç, Öğretim Görevlisi Fatih Kurtuluş ve Öğretim Görevlisi Kemal Gökmen Genç ‘in de katıldığı ve öğrencilerin sorularının cevaplanması ile tamamlanan seminerin sonunda Öğrencilerimiz çok önemli kazanımlar elde etmişlerdir.