Azami Süre Kapsamında İlişiği Kesilen Öğrencilere Ek Sınav Formu | SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ (subu.edu.tr)

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 01.10.2021 tarih ve 73154 sayılı kararı gereği, 2547 sayılı Kanunun 44 üncü maddesinin (c) bendi kapsamında,

Azami süresini dolduran;

• Hazırlık,
  • Ara sınıf,
  • Son sınıf öğrencileri ile,
  • Mezuniyet için öngörülen not ortalaması, kazanılması gereken AKTS’yi sağlayamayan,

öğrenciler için ALINMAMIŞ veya DEVAMSIZLIK sebebiyle başarısız sayılmış dersler dahil EK-1, EK-2 sınav hakkı tanınmıştır. Bu haktan uygulamalı derslerin nitelikleri gözetilerek;

1. 2017-2018 eğitim öğretim yılından itibaren ilişiği kesilen ÖN LİSANS öğrencileri;
  2. Azami sürelerini dolduran LİSANS öğrencilerinden ilişiği kesilmiş veya kesilmek üzere olanların başvurmaları halinde aynı imkânlardan yararlanabilecektir.

Başvuru dilekçesinin doldurularak ( jpg, jpeg, png, pdf. formatlarında) 31 OCAK 2022 saat :17.00’a kadar aşağıdaki başvuru alanına yüklenmesi gerekmektedir. Birimlere ayrıca evrak teslim edilmesine gerek yoktur.

Form'a Ulaşmak için lütfen aşağıdaki link'e tıklatyınız.