Değerli Uluslararası Öğrencilerimiz;

Sizleri Üniversiteden Pazar Elçiliğine Projesi (UPEP) tanıtım toplantısına davet ediyoruz. Bu proje ile;

• Sakarya’da yerleşik işletmelerde isteğe bağlı staj yapacak,
  • Sakarya’nın sosyal ve iş hayatına katılacak,
  • Girişimcilik yönünüzü geliştirecek,
  • Türk İş Kültürünü tanıyacak,
  • Staj yaptığınız işletmelerden gelir elde edeceksiniz.

Tanıtım toplantımız 4 Mart 2022 Cuma saat 14:00’da Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir. Toplantıya katılmak için aşağıdaki linkte yer alan formu doldurmanız gerekmektedir. Form doldurmayan öğrencilerimizin toplantıya katılması mümkün değildir.

Üniversitemiz ve SATSO arasında yapılan protokol bağlamında Yabancı Uyruklu Öğrenciler İçin Pazar Elçisi Programı uygulanmaya başlanacaktır. Bu kapsamda 4 Mart 2022 Cuma günü kongre merkezi Prof. Dr. Gültekin Yıldız salonunda yabancı uyrukları öğrencilere bilgilendirme ve tanıtım programı uygulanacaktır. Bu etkinliği katılmak isteyen öğrencilerin alt kısımda yer alan anketi en geç 2 Mart 2022 Çarşamba gününe kadar doldurmaları gerekmektedir.

Kayıt Formu : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScvstVOXKNCKq6eTW4xa_4UVzH-XI4T9BIYsTgFLXiebmJkEA/viewform