Tek Ders Sınavına yapılacak başvuruda sorun yaşayan öğrencilerimizin Aşağıda yer alan Tek Ders Sınavı Başvuru formunu doldurarak arifiyemyo@subu.edu.tr adresine mail atması gerekmektedir. En geç 6 Temmuz 20223 te nihai liste duyurularda ilan edilecektir.

NOT: Tüm tek ders sınavları (Arifiye MYO öğrencileri ) 7 Temmuz 2023 saat 10.00 da LMS de online olarak yapılacaktır. Çakışma olması halinde nihai listede yayımlanan saatler geçerli olacaktır.

Yaz Okulu derse yazılmada seçmek istediği dersleri ekleyemeyen veya diğer programlardan ders seçmek zorunda olan öğrencilerin aşağıda yer alan Mazeretli Derse Yazılma formunu doldurarak arifiyemyo@subu.edu.tr adresine mail olarak göndermesi gerekmektedir. 7-8-9 Temmuz tarihlerinde mazeretli derse yazılma sistemi Öğrenci İşleri personeline açıldığında dersler eklenecektir.

NOT: Yaz okulu mazeretli derse yazılmalar sisteme girildikten sonra öğrenciler harç ücretlerini yatırabileceklerdir.